עוף ביריאני
עוף ביריאני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.22 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 38 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 481 קלוריות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם אורז בסמטי, צימוקים זהובים, כוסברה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. נסו ביריאני עוף אנדרה-ביריאני מהיר באמצעות יוגורט, קבולי ביריאני או קובולי ביריאני / חנה דאל ביריאני, ו ביריאני עוף היידראבאדי, איך מכינים ביריאני עוף (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים בצל, ג ' ינג ' ר ושום למחבת; מטגנים 5 דקות או עד להשחמה קלה. מערבבים פנימה כמון, פלפל אנגלי, זעפרן והל; מבשלים 15 שניות. מערבבים עגבניות, צימוקים, סראנו; לבשל 1 דקה.
להוסיף עוף; לבשל 5 דקות, תוך ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים מיץ ומלח; מבשלים 30 שניות.
מוסיפים אורז; מבשלים 1 1/2 דקות, תוך ערבוב תדיר. מערבבים פנימה 2 כוסות מים; מביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 12 דקות או עד שנוזל נספג.
מסירים מהאש; לתת לעמוד 10 דקות.
יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ
גרונר וולטלינר, ריזלינג ורוזוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי להודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה תלוי המנה, כמובן, אבל מבחר אלה יכולים להיות מוגשים צוננים ויש לי קצת מתיקות כדי להשלים את החריפות וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מאכלים מסורתיים. שלוס גובלסבורג שלוסקלרי גובלסבורגר גרונר וולטלינר עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![שלוס גובלסבורג שלוסקלרי גובלסבורגר גרונר ולטלינר]()
שלוס גובלסבורג שלוסקלרי גובלסבורגר גרונר ולטלינר
ריחני במיוחד עם ריח של שזיף מיראבל עסיסי. כל כך מפתה ומבעיר בגלוי עם מגע פיליגרן נעים. קומפקטי אך תוסס וחזק. הערות פרי אבן משובחות. שכבות של נימות עדינות וגימור עסיסי נחמד.