תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף לימון עם ברוקולי. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 236 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם קרם מרוכז של מרק עוף, חלב, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו עוף ברוקולי לימון, עוף בלימון וברוקולי, ו פרמזן לימון עוף וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350°. תרסיס מלבני אפייה צלחת, 13x9x2 אינץ', עם ספריי בישול. לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בזמן שהפסטה מתבשלת, מערבבים קרקרים כתושים וקליפות לימון בקערה קטנה; מניחים בצד. תרסיס מחבת nonstick 10 אינץ ' עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים עוף ושום במחבת 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד העוף הוא חום.