תענוג אגוז דובדבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל תענוג אגוז דובדבן. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 300 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, עוגת דובדבנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Cherry Delight, Cherry Delight, ו Cherry Delight.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 מחבת אינץ'.
קוצצים 1/2 אגוזי מלך גס ושומרים אותם לציפוי. קוצצים את האגוזים 1/2 כוס הנותרים בסדר.
בקערת ערבוב בגודל בינוני, לשלב קמח, סוכר חום, וחמאה. מערבבים היטב את התערובת.
מוסיפים קוקוס ואגוזים קצוצים דק. שמור 1/2 כוס של תערובת זו. לחץ על תערובת הקמח הנותרת למחבת מוכנה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 12 עד 15 דקות, או עד הקצוות הם חום בהיר.
בקערת ערבוב בגודל בינוני, לשלב סוכר וגבינת שמנת. מערבבים בביצה ווניל. מקציפים תערובת עד חלקה.
מורחים תערובת זו על שכבת חם (רק אפוי).
החזירו את המחבת לתנור ואפו 10 דקות. כאשר העוגה סיימה בישול, להפיץ את עוגת הדובדבן מילוי על העוגה החמה ומפזרים את אגוזי המלך הנותרים תערובת פירור מעל.
החזירו את העוגה לתנור ואפו עוד 15 דקות.