עוף בלסמי עם שעועית לבנה ותרד
עוף בלסמי עם שעועית לבנה ותרד לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -35 גרם חלבון , 12 גרם שומן ובסך הכל 357 קלוריות . למתכון הזה של Allrecipes יש 26 מעריצים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם שום, חומץ בלסמי, שעועית כליה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 93% , וזה מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: שעועית ירוקה עם חמוציות, שקדים וגבינת עיזים בזיגוג בלסמי תאנים , שעועית בלסמי ירוקה מוקפצת עם עגבניות שרי , ומרק שעועית לבנה ושום עם תרד ופרוספי ופרושוטו טוסט רוזמרין-שום .
הוראות
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ' על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את העוף ומבשלים 10 דקות או עד שהוא שחום היטב משני הצדדים.
מוסיפים את השום למחבת ומבשלים ומערבבים במשך דקה. מערבבים פנימה את החומץ ומבשלים, מגרדים את החתיכות השחומות מתחתית התבנית.
מערבבים את המרק והשעועית במחבת ומחממים לרתיחה. מחזירים את העוף למחבת. מנמיכים את האש לבינונית. מערבבים פנימה את התרד. מכסים ומבשלים עד שהעוף מבושל והתרד נבול.