עוף בסגנון קראלה (נדאן Khozi קארי) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 475 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך זרעי כוסברה, צ'ילי, חלב קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. נסו קארי שרימפס בסגנון קראלה, קארי כבש עם חלב קוקוס – מבושל – Kerala סגנון, ו קארי Kerala Kadala (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשפשף את חתיכות עוף אבקת כורכום מושב בצד.
מרכיבים שתצטרך
כורכום
קונכיות קנלוני
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
מחממים את מחבת ברזל יצוק על חום בינוני עד חם.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים זרעי כוסברה, זרעי שומר, עלה דפנה, קינמון, פלפל, הל וצ ' ילי אדום. (אם אתה משתמש אבקת צ ' ילי אדום, לא להוסיף את זה עכשיו). לבשל, ערבוב כל הזמן, עד התבלינים ריחניים, כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
זרעי כוסברה שלמה
פירורי לחם, כמה חופנים
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
4
העברה לצלחת ולאפשר להתקרר.
5
העברה לבלנדר ספייס (יחד עם אבקת צ ' ילי אם משתמשים) להתמזג עד אבקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
שמן חום גדול לא מקל או מחבת ברזל יצוק על חום בינוני עד מנצנץ. לעמוד בצד ולהוסיף זרעי חרדל ועלי קארי. לבשל, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשר
עלי קארי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים בצל, זנגביל, שום ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך ומתחיל חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות
8
מוסיפים את התבלינים הקרקע ומערבבים במרץ.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
9
מוסיפים את חתיכות העוף ומבשלים עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
10
מוסיפים את חלב הקוקוס והמלח. להביא לרתיחה, להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד העוף מבושל דרך, על 20 דקות.
Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות ז ' ול טיילור גרונר Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.