עוף בסיר איטי Marsala
עוף מבושל איטי Marsala יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 313 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם קמח, פטרוזיליה, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 92%. נסו עוף בסיר איטי Marsala, עוף בסיר איטי Marsala, ו עוף מבושל איטי Marsalan ואורז (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שמן זית ושום לתוך קערה של סיר איטי.
מערבבים קמח, מלח ופלפל בקערה.
יוצקים תערובת קמח לתוך שקית פלסטיק resealable גדול; להוסיף עוף לשקית, לאטום, ולנער עוף מעיל עם תערובת קמח.
יוצקים עוף מצופה ופטריות פרוסות לבישול איטי.
מחממים יין מרסלה במחבת קטנה על חום בינוני גבוה עד מופחת, 2 עד 3 דקות; לשפוך לתוך סיר איטי לכסות.
מבשלים בתנור איטי להגדיר נמוך עד שהרוטב מתעבה ועוף מבושל דרך, 4 עד 5 שעות. אם הרוטב הוא דק מדי, מערבבים מים קורנפלור יחד בקערה קטנה ויוצקים לאט לתערובת עוף. מבשל בבישול איטי להגדיר גבוה עד מעובה, 15 דקות. התאם תבלינים לפי הטעם, מקשטים בפטרוזיליה ומגישים.