עוף בפרמזן ברוטב פסטה עם יין אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פרמזן עוף עם רוטב פסטה יין אדום. במנה עיקרית זו יש 503 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. אם יש לכם פלפל, יין, גבינת מוצרלה חלקית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ביצה לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בשחור-לבן כקינוח. עם כפית ציון של 65% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פסטה עוף במחבת אחת עם רוטב יין שרדונה, עוף ופסטאן ברוטב שום יין לבן, ו פסטת עוף יוונית בסיר אחד עם רוטב יין פטה שמנת.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
בזמן שפסטה מבשלת, משלבים פירורי לחם ותיבול בצלחת רדודה. לטבול עוף ביצה לבן; מפזרים 1/4 כפית פלפל שחור ומלח, לדלות פירורי לחם.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לבשל 3 דקות בכל צד.
הוסף 1/4 הנותרים כפית פלפל שחור, פלפל אדום, ויין למחבת, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. לבשל 1 דקה.
מוסיפים רוטב פסטה; מבשלים 1 דקה או עד מבעבע.
מסדרים עוף מעל רוטב; מעל כל שד חצי עם כפית של רוטב, ומפזרים גבינות. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 5 דקות או עד העוף נעשה.
מגישים עוף ורוטב על פסטה.
מקשטים עם בזיליקום, אם תרצה.