אם יש לך חצאי חזה עוף, מרק עוף, אבקת קארי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוף בקארי ותבשיל אורז חום, עוף בקארי לילה עם אורז חום, ו תבשיל עוף ואורז בקארי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
2
במחבת, מערבבים יחד מים, עגבניות מבושלות, אורז חום, צימוקים, מיץ לימון, אבקת קארי, בוליון, קינמון טחון, מלח, שום ועלה דפנה. מביאים לרתיחה, ואז מוסיפים עוף.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחון
עגבניות מבושלות
בצל לבן, חתוך לקוביות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מלח תיבול של Lawry
גב שומן חזיר
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פירורי בשר צמחוני קפואים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
העברת תערובת לתבשיל תבשיל.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
4
מכסים, ואופים בתנור שחומם מראש 45 דקות, ערבוב מדי פעם, עד אורז הוא רך ומיצי עוף לרוץ ברור.