עוף בקארי מבושל איטי עם כרובית
נסו עוף אפוי מבושל איטי, עוף מלאך מבושל איטי, ו עוף כתום מבושל לאט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מחממים את השמן; מוסיפים את השום ואת הג ' ינג ' ר ומבשלים, ערבוב, עד ריחני.
מוסיפים את משחת הקארי וממשיכים לבשל עד ריחני, כ 2 דקות יותר.
לטאטא את המרק עם כל הארומטיקה במחבת; ואז לשפוך את הנוזל לתוך סיר איטי.
לטאטא את היוגורט לתוך הנוזל.
מתבלים את העוף במלח ופלפל.
מוסיפים את העוף, העדשים והמלח הנותר לבישול האיטי. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 6 שעות, הוספת כרובית וחומוס כחצי דרך בישול.
מחלקים קארי באופן שווה לקערות ולפזר נענע קרוע טרי או כוסברה על גבי.
מרכיבים
6שרימפס וורידים
פלפל שחור טחון טרי907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
חומוס, סחוט ושטוף33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1ראש
כרובית, מחולקת לפרחים גדולים7101 לב מפאלדי טרי אם אפשר
מרק עוף, משומר דל נתרן, או תוצרת בית791 לב מפאלדי טרי אם אפשר
מוכן דרום אסיה להדביק קארי (מומלץ: Patak)1חבורה
נענע טרי או עלי כוסברה, קצוץ2אינצ ' ים
זנגביל טרי, טחון6ציפורן
שום, טחון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1
לימון, לחתוך טריזים454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
עדשים אדומות, הרים מעל (2 1/4 כוסות)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר
יוגורט רגיל חלב מלא6
עצם-in ירכיים עוף ללא עור, על 2 1/4 ק " ג