עוף ברוטב אגס
עוף עם רוטב אגס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 368 קלוריות. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, מרק עוף, אגסים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב האגסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קרפים מקמח תירס עם תאנים ואגסים כקינוח. . מתכונים דומים: עוף ברוטב אגס, ירכיים עוף עם אגס ורוטב כרישה, ו עוף פריך עם רוטב חמוציות חריף אגס.
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. לשפשף חזה עוף עם מלח ופלפל לבן.
מניחים חזה עוף במחבת החמה, ומבשלים כ -10 דקות בכל צד, עד המיצים לרוץ ברור.
בינתיים, מניחים בייקון בסיר מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים עד פריך.
הסר בייקון, ולנקז שומן, משאיר כ 1 כף במחבת. מערבבים בחלק מרק העוף, לגרד כל חתיכות בייקון תקוע למחבת.
יוצקים את שאר המרק, ומביאים לרתיחה. להרתיח במשך 5 דקות.
מוסיפים אגסים ומרתיחים במשך 5 דקות נוספות.
בכוס קטנה, לערבב יחד את עמילן תירס ומים.
יוצקים את התערובת לסיר יחד עם הבצל הירוק. אפשר לרוטב להרתיח עד סמיך תוסס, על 2 דקות. קותלי חזיר מתפוררים למחבת.