עוף ברוטב ברביקיו לבן
עוף עם רוטב ברביקיו לבן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 957 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 72 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תרנגולות, שבבי עץ היקורי, מיונזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוף ברוטב ברביקיו לבן, ביג בוב גיבסון של עוף עם רוטב ברביקיו לבן, ו עוף בגריל עם רוטב ברביקיו לבן.
הוראות
מערבבים יחד הראשון 5 מרכיבים; כיסוי וצינה 8 שעות.
להשרות שבבי עץ במים לפחות 30 דקות.
הכן אש פחם במעשן; תן לשרוף 15 עד 20 דקות.
לשטוף תרנגולות, ולייבש ללטף.
מפזרים כל עוף עם 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מניחים 2 חצאי לימון לתוך חלל של כל עוף.
שבבי ניקוז, ולמקם על גחלים.
מקום מחבת מים במעשן; להוסיף מים לעומק קו מילוי.
מניחים תרנגולות על מדף מזון נמוך; לכסות עם מכסה מעשן.
מבשלים 1 שעה ו 30 דקות עד 2 שעות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר רושם 18