קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

עוף ברוטב ג'ינג'ר עם בצל ופלפלים

עוף ברוטב ג'ינג'ר עם בצל ופלפלים
גשו לסופר וקנו שמן זית, זנגביל, בצלים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו פרי הדר במרינדה טופו עם בצל ופלפלים, נקניק בגריל עם שרימפס במרינדה, פלפלים ובצל, ו אסקרול-סלט ארוגולה עם פלפלים קלויים ובצל במרינדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, לשלב 2 כפות של שמן זית עם זנגביל, קאיין, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את חזה העוף והופכים למעיל עם המרינדה. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות או עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
3
במחבת גדולה, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוסיפים את חזה העוף ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הזהב וכמעט לבן לאורך כל, כ 7 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
5
מעבירים את העוף לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
מוסיפים את הבצלים והפלפלים למחבת ומבשלים במשך 3 דקות, מערבבים ומגרדים את החלקים החומים מתחתית המחבת. להפחית את החום בינוני, לכסות ולבשל במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם. להחזיר את העוף למחבת, מלטשת אותו לתוך הבצל והפלפלים. לכסות ולבשל במשך 5 דקות יותר. לחשוף ולהוסיף את הדבש. מבשלים על חום גבוה, ערבוב ולהפוך את חזה העוף, עד caramelizes הדבש, 1 עד 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)