קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

עוף ברוטב ג'ינג'ר עם בצל ופלפלים

עוף ברוטב ג'ינג'ר עם בצל ופלפלים
גשו לסופר וקנו שמן זית, זנגביל, בצלים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו פרי הדר במרינדה טופו עם בצל ופלפלים, נקניק בגריל עם שרימפס במרינדה, פלפלים ובצל, ו אסקרול-סלט ארוגולה עם פלפלים קלויים ובצל במרינדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, לשלב 2 כפות של שמן זית עם זנגביל, קאיין, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את חזה העוף והופכים למעיל עם המרינדה. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות או עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
3
במחבת גדולה, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את חזה העוף ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הזהב וכמעט לבן לאורך כל, כ 7 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
5
מעבירים את העוף לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
מוסיפים את הבצלים והפלפלים למחבת ומבשלים במשך 3 דקות, מערבבים ומגרדים את החלקים החומים מתחתית המחבת. להפחית את החום בינוני, לכסות ולבשל במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם. להחזיר את העוף למחבת, מלטשת אותו לתוך הבצל והפלפלים. לכסות ולבשל במשך 5 דקות יותר. לחשוף ולהוסיף את הדבש. מבשלים על חום גבוה, ערבוב ולהפוך את חזה העוף, עד caramelizes הדבש, 1 עד 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף