עוף ברוטב פלפל אדום קלוי היא מנה עיקרית המתאימה ל-4 סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -33 גרם חלבון , 7 גרם שומן , וסה"כ 333 קלוריות . תמורת 1.84 דולר למנה , מתכון זה מכסה 27% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם גבינת פרמזן, צלעות שום, חצאי חזה עוף וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על ידי 3 חובבי אוכל וטבחים. מההכנה ועד לצלחת, המתכון אורך כשעה ו-10 דקות . עם ציון כף של 82% , מנה זו מדהימה. טליאטלה בזיליקום עם סלט פלפל אדום קלוי , פניני חזיר בגריל, גבינה ופלפל אדום קלוי , וסלסת פלפל אדום קלוי ועגבניות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
צלו את הפלפלים בצלייה עד לגובה של 10 ס"מ מהאש עד שהקליפה מתנפחת, כ-15 דקות. הניחו מיד את הפלפלים בקערה; כסו והניחו לעמוד 15-20 דקות. קלפו והשליכו את הקליפה החרוכה. קצצו גס את הפלפלים; העבירו למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ויניגרט ורז'וס
2
הסירו את הקליפה החיצונית הניירית מהשום (אין לקלף או להפריד את השיניים); חתכו את החלק העליון של בצל השום.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
פירורי בשר צמחוני קפואים
3
מרחו בכפית שמן אחת. עטפו את הבצל בנייר כסף עבה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
4
אפו ב-220 מעלות צלזיוס במשך 30-35 דקות או עד לריכוך. קררו במשך 10-15 דקות. סחטו את השום המרוכך למעבד מזון עם הפלפלים; כסו וטחנו עד לקבלת תערובת חלקה כמעט לחלוטין. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
פירורי בשר צמחוני קפואים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מפזרים רבע כפית מלח ושמינית כפית פלפל משני צידי העוף. במחבת גדולה עם ציפוי מונע הדבקה, מטגנים את העוף בשמן הנותר על אש בינונית במשך 3-4 דקות מכל צד או עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
להוציא ולשמור חם.
7
באותה מחבת, טגנו את הכרישה במשך 2 דקות או עד שהכרישה משחימה קלות.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מוסיפים ציר, תוך ערבוב כדי לשחרר את כל החתיכות השחומות מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
מוסיפים את תערובת הפלפלים האדומים, העוף ואת יתרת המלח והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 3 דקות עד שנוזלי העוף צלולים. מסירים את המכסה; מוסיפים רוטב פלפלים לפסטה אם רוצים.