עוף ברוטב פלפל אדום קלוי היא מנה עיקרית המתאימה ל-4 סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -33 גרם חלבון , 7 גרם שומן , וסה"כ 333 קלוריות . תמורת 1.84 דולר למנה , מתכון זה מכסה 27% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם גבינת פרמזן, צלעות שום, חצאי חזה עוף וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על ידי 3 חובבי אוכל וטבחים. מההכנה ועד לצלחת, המתכון אורך כשעה ו-10 דקות . עם ציון כף של 82% , מנה זו מדהימה. טליאטלה בזיליקום עם סלט פלפל אדום קלוי , פניני חזיר בגריל, גבינה ופלפל אדום קלוי , וסלסת פלפל אדום קלוי ועגבניות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
צלו את הפלפלים בצלייה עד לגובה של 10 ס"מ מהאש עד שהקליפה מתנפחת, כ-15 דקות. הניחו מיד את הפלפלים בקערה; כסו והניחו לעמוד 15-20 דקות. קלפו והשליכו את הקליפה החרוכה. קצצו גס את הפלפלים; העבירו למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הסירו את הקליפה החיצונית הניירית מהשום (אין לקלף או להפריד את השיניים); חתכו את החלק העליון של בצל השום.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®
3
מרחו בכפית שמן אחת. עטפו את הבצל בנייר כסף עבה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
אפו ב-220 מעלות צלזיוס במשך 30-35 דקות או עד לריכוך. קררו במשך 10-15 דקות. סחטו את השום המרוכך למעבד מזון עם הפלפלים; כסו וטחנו עד לקבלת תערובת חלקה כמעט לחלוטין. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מפזרים רבע כפית מלח ושמינית כפית פלפל משני צידי העוף. במחבת גדולה עם ציפוי מונע הדבקה, מטגנים את העוף בשמן הנותר על אש בינונית במשך 3-4 דקות מכל צד או עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להוציא ולשמור חם.
7
באותה מחבת, טגנו את הכרישה במשך 2 דקות או עד שהכרישה משחימה קלות.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים ציר, תוך ערבוב כדי לשחרר את כל החתיכות השחומות מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את תערובת הפלפלים האדומים, העוף ואת יתרת המלח והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 3 דקות עד שנוזלי העוף צלולים. מסירים את המכסה; מוסיפים רוטב פלפלים לפסטה אם רוצים.