עוגת גבינה קלה
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לך קמח, פירות יער, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. נסו עוגת גבינה קלה – חטיפי עוגת גבינה אוכמניות, עוגת גבינה קלה, ו עוגת גבינה קלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 163°. משמנים את צלחת העוגה עם קיצור, באמצעות מברשת מאפה. שמור צלחת עוגה לאחר כך (תצטרך את זה בשלב 3).
שים את החלב, תמצית שקדים, סוכר, קמח ומלח בבלנדר. לפצח את הביצים בצד של בלנדר, לתת לביצים להחליק לתוך בלנדר. מכסה בלנדר עם מכסה. להתמזג במהירות גבוהה במשך כ -15 שניות.
חותכים את גבינת שמנת לקוביות קטנות על קרש החיתוך, באמצעות סכין השולחן.
הוסף גבינת שמנת לבלנדר. מכסה בלנדר עם מכסה. תערובת 1 דקה.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת העוגה משומנת.
אופים במשך 48 עד 52 דקות או עד עוגת הגבינה הוא מעט jiggly כאשר צלחת עוגה מזועזעת. השתמש מחזיקי הסיר לקחת צלחת עוגה מהתנור, ולמקם אותו על מתלה קירור חוט.
בואו עוגת גבינה להתקרר במשך 1 שעה. שים עוגת גבינה במקרר לפחות שעתיים, אבל לא יותר מ-48 שעות.
חותכים עוגת גבינה ל 8 פרוסות, באמצעות סכין חדה.
שים את הפרוסות על צלחות הקינוח.
טפטפו את הגלידה מעל פרוסות עוגת הגבינה. אם אתה רוצה, לפזר את פירות יער מעל פרוסות עוגת גבינה.
מגישים מייד. תכסה את שאריות עוגת הגבינה עם ניילון נצמד, ותשים את זה במקרר.