עוף ברוטב שום
עוף עם רוטב שום דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 53 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 873 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו אטריות ביצים, מלח, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החומץ הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פקאן חומץ כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו עוף ברוטב שום, עוף ברוטב שום, ו עוף ברוטב שום (מתכונים דומים).
הוראות
להביא עוף, 4 כוסות מים, ו 1 כפית מלח לרתיחה בתנור הולנדי. להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות או עד הסוף.
ניקוז, הזמנת 3 מרק כוסות. תכסה את העוף, ותתחמם.
מערבבים שום כתוש ונותר 1/4 מלח כפית, ויוצרים משחה; מערבבים בחומץ.
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת גדולה.
לטאטא בקמח; לבשל מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה לטאטא במרק שמור תערובת שום; לבשל 5 דקות או עד חלקה מעט מעובה. בהדרגה לטאטא 1/2 תערובת מרק חם לתוך ביצים; להוסיף לתערובת החמה הנותרים, לטאטא כל הזמן. מבשלים 3 דקות או עד שהתערובת מגיעה ל-16
מערבבים יחד 2 כפות חמאה ופפריקה; טפטוף על רוטב.
מגישים עם אורז או אטריות ביצים.