תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף בריח בירה. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו פפריקה, סוכר חום, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו בירה-בריין-Can Chicken, בירה יבשה-פחית עוף, ו בירה בריין עוף מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
1
קו 2-quart קערה או סיר עם 2 גלון resealable מזון אחסון שקית פלסטיק.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים מים, מלח כשר וסוכר חום ומערבבים עד שהמלח והסוכר מומסים. מערבבים בירה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
(צינור גדול)
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/2 פאונד חוואר קצוץ
3
תוסיף עוף. סגור היטב את התיק; להכניס למקרר לפחות 8 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
קו 13x9 אינץ ' מחבת עם רדיד.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר עוף ממי מלח; לשטוף ביסודיות תחת מים זורמים מגניב להתייבש עם מגבות נייר. להשליך מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
מניחים עוף, חזה למעלה, במחבת. קירור חשף 1 שעה לייבוש עור עוף. בינתיים, בקערה קטנה, לערבב את כל החומרים לשפשף למעט שמן; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מחממים תנור ל-375-אף.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מברשת שמן על עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
מפזרים תערובת תיבול; לשפשף לתוך עור עוף.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
אופים 1 שעה 15 דקות עד 1 שעה 30 דקות או עד מיץ של עוף ברור כאשר חתיכה עבה ביותר נחתכת לעצם (170f עבור שדיים; 82° עבור ירכיים ומקלות תיפוף).