עוף בתנור קורדון בלו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף בתנור קורדון בלו. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם פפריקה, עירית, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: עוף קורדון בלו, עוף קורדון בלו, ו עוף קורדון בלו.
הוראות
תנור חום עד 191°. ספריי 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. בין יריעות פלסטיק לעטוף או נייר שעווה, לשטח כל חזה עוף עד עובי 1/4 אינץ'.
מורחים כל חזה עוף עם 1/2 חרדל כפית; מפזרים 1 כפית עירית.
חותכים פרוסות נקניק וגבינה כדי להתאים עוף. מעל כל חזה עוף עם פרוסת נקניק וגבינה.
להפשיל, תוחב מסתיים בפנים.
בקערה רדודה, לשלב ביצה לבן ומים; להכות מעט.
מניחים פירורי דגנים בצלחת רדודה. לחמניות עוף מעיל עם תערובת ביצה לבן; להתגלגל בפירורים.
מניחים בתבנית אפייה; מפזרים פפריקה.
אופים 25 עד 30 דקות, או עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז.