קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

עוף גבינה אופים עם תפוחי אדמה חדשים

עוף גבינה אופים עם תפוחי אדמה חדשים
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לתיבת המתכון שלך, עוף זול לאפות עם תפוחי אדמה חדשים עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 736 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 1 שעה. אם יש לכם עגבניות, שן שום, תפוח אדמה חדש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: אפיית עוף ברוקולי גבינה, Cheesy Chicken-and-Pasta Bake, ו עוף גבינה לאפות פסטה.

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
בזהירות להרים את העור על הירכיים עוף ולהפיץ את הגבינה הרכה בין העור והבשר. לשבת את העוף בדיל צלייה, עור בצד למעלה, ולהקיף עם תפוחי אדמה ועגבניות חצוי, לחתוך את הצד.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
גבינה רכהגבינה רכה
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
לפזר את העגבניות עם השום ואת זריזת אור של סוכר (זה עוזר להביא את המתיקות הטבעית שלהם). מפזרים את עלי הקורנית והנפיחים מעל הפח, מתבלים ומטפטפים בשמן. צלי במשך 45 דקות עד העוף ותפוחי אדמה מבושלים דרך עם עור פריך, זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'