עוף גבינת פרמזן מוצרלה
. אם יש לכם מים, שמנת של מרק סלרי, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו קציצות עוף בפרמזן ממולאות מוצרלה, פרמזן עוף פריך עם עגבניות ומוצרלה, ו קציצות עוף בפרמזן פריכות עם סלט עגבניות-מוצרלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים חזה עוף בתבנית אפייה 9x13 אינץ', בשכבה אחת. מכסים במרק הסלרי ואופים שנחשפו בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות. להפוך חתיכות עוף מעל ואופים במשך 30 דקות נוספות, עד השחמה.
מערבבים את מרק פטריות, מים, בצל, שום אורגנו ומערבבים הכל ביחד.
יוצקים תערובת על עוף. למעלה עם פרוסות גבינת מוצרלה, דוחף את הגבינה למטה לתוך הרוטב.
מפזרים גבינת פרמזן מגוררת על גבי ואופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות נוספות עד מבעבע וזהוב חום.