עוף הדרים
עוף הדר לוקח בערך 7 שעות ו-45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.31 דולר למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 64 גרם חלבון , 66 גרם שומן , ובסך הכל 965 קלוריות . גשו לסופר וקנו מרינדה שמורה, גרידת תפוז, ג'ינג'ר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. 40 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 55% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוף הדרים עם משמש, בוטנים ונענע , עוף הדרים דבש וסלט סלק וגבינה כחולה עם רוטב ויניגרט הדרים .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מערבבים את כל המרכיבים בשקית ניילון גדולה ניתנת לסגירה חוזרת ומכניסים למקרר ל-6 עד 8 שעות.
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
מוציאים את העוף מהמרינדה, שומרים 1/4 כוס לגלייז ומכניסים את העוף לתבנית בגודל 13 על 9 אינץ' ואופים במשך 45 דקות. מבססים בזיגוג, הופכים את החתיכות ואופים עוד 15 עד 25 דקות, מבסוטים כל 7 דקות.
מוציאים מהתנור ומסדרים את העוף על צלחת הגשה.
בסיר קטן, על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את שמן הזית. כשהשמן חם מוסיפים את השאלוט והג'ינג'ר ומקפיצים 3 דקות.
מוסיפים את שאר החומרים ומנמיכים את האש לרתיחה נמוכה. מבשלים 15 דקות. מבססים את העוף בזיגוג לאחר 45 דקות.