עוף ואספרגוס ברוטב יין לבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף ואספרגוס ברוטב יין לבן. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם שיני שום, פטרוזיליה, מרק עוף פחות נתרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכונים דומים: סנאפר אדום עם אספרגוס ברוטב חמאת יין לבן, רביולי עם רוטב חמאת יין לבן וטיפים אספרגוס, ו עוף ברוטב יין לבן.
הוראות
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
מפזרים חזה עוף באופן שווה עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מניחים קמח בצלחת רדודה. לדלות עוף בקמח.
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לסיום.
מוסיפים יין, מרק ושום למחבת, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה; לבשל 2 דקות.
מוסיפים אספרגוס; מכסים ומבשלים 3 דקות או עד אספרגוס הוא פריך-במכרז.
הסר מהחום; מערבבים פטרוזיליה ומיץ.
מגישים אספרגוס ורוטב עם עוף.