עוף ואפונה שלג מוקפץ
עוף ואפונה שלג מוקפץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 489 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חצאי חזה עוף, תרמילי אפונה שלג, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף וברוקולי מוקפץ, עוף מהיר וברוקולי מוקפץ, ו מהיר 15 דקות עוף מוקפץ וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול.
מוסיפים 1 כפית שמן; מניחים מעל חום בינוני-גבוה עד חם.
מוסיפים פלפלים; מוקפץ 2 דקות.
מוסיפים אפונה שלג; מוקפץ 2 דקות.
מוסיפים עוף ושום; מוקפץ 4 דקות או עד עוף משחימים קלות.
שלב מרק הבא 4 מרכיבים; מערבבים היטב.
מוסיפים עוף, תערובת מרק, זרעי שומשום למחבת; מבשלים 3 דקות או עד שהתערובת מעובה מבעבע, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בתערובת ירקות. כדי לשרת, כפית 3/4 כוס אורז על כל צלחת; למעלה באופן שווה עם תערובת עוף.