עוף וברוקולי אלפרדו
המתכון עוף ברוקולי אלפרדו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עצמות, גבינת פרמזן טרייה, מלח כשר ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוף ברוקולי אלפרדו, עוף ברוקולי אלפרדו, ו עוף וברוקולי אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים ברוקולי עד רך וירוק בהיר, 2 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר למסננת, משאיר מים בסיר.
מוסיפים עוף לסיר; מבשלים עד אטום, 2 עד 4 דקות.
מעבירים למסננת עם ברוקולי.
לבשל פסטה באותו סיר של מים עד רק מכרז לנשוך, על 10 דקות. להזמין 1/2 כוס פסטה מים; לנקז פסטה.
קרם רתיחה, שמורות 1/2 כוס מים, ו 1/2 כוס פרמזן באותו סיר על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים ברוקולי, עוף ופסטה, ערבוב לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מגישים עם פרמזן נוסף בצד.