עוף וגבינה טורטליני אלפרדו
עוף וגבינה טורטליני אלפרדו לוקח בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 44 גרם חלבון, 35 גרם שומן ובסך הכל 648 קלוריות. תמורת 4.02$ למנה מקבלים מנה עיקרית שמגישה 8. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פסטו, זיתים, רצועות חזה עוף בגריל מוכנות לשימוש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 42%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו טורטליני עוף וגבינה אלפרדו, טורטליני גבינת פסטו-אלפרדו עם עוף בגריל וטורטליני גבינה אלפרדו.
הוראות
במחבת גדולה מטגנים פטריות ופלפל אדום בשמן וחמאה עד לריכוך.
מוסיפים את השום; לבשל עוד דקה.
מבשלים טורטליני לפי הוראות האריזה. בינתיים, בתנור הולנדי על אש בינונית, מערבבים רוטב אלפרדו ופסטו. מערבבים פנימה את העוף, הארטישוק והזיתים. מבשלים על אש בינונית עד לחימום.
מסננים טורטליני; להוסיף לתערובת העוף עם העגבנייה. לזרוק בעדינות לציפוי.
מקשטים בגבינת פרמזן אם רוצים.