לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו עוף ואנדוי גומבו. מנה אחת מכילה 560 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. מתכון חינם חלב זה משרת 9 . 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו קמח, ציר עוף, רוטב ווסטרשייר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה די טוב. נסו עוף-אנדוי גמבו, עוף וגומבו אנדוי, ו עוף וגומבו אנדוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה מערבבים 1 כף תיבול קייג ' ון, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל; משפשפים מעל עוף. בתנור הולנדי, עוף חום ב 2 כפות שמן בקבוצות; להסיר עוף מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים שמן שנותר לאותה מחבת; מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת אחידה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-נמוכה למשך 30 דקות או עד להשחמה (לא נשרפים).
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים בצל, פלפלים וסלרי; מבשלים ומערבבים 2-3 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
5
מוסיפים בהדרגה מים וציר. מערבבים פנימה את הנקניקייה, רוטב ווסטרשייר, עלי הדפנה, העוף ואת יתרת תיבול הקג ' ון, המלח והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך שעה 1 או עד שהעוף רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
מוציאים עוף מהתבנית; מצננים מעט. שומן רזה ממרק וזורקים עלי דפנה. לגרוס עוף ולחזור למרק; חום דרך. מחק עצמות.
קייג ' ון עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזווילי וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים וטאנינים נמוכים אלה ישלימו את החום במנות קאג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות את דואלס ריאס בייקסאס אלברינו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
דואלס ריאס באיקסאס אלברינו
פריך, נקי ורענן! פירות ארומטיים בבסיס חומציות מאוזנת היטב. החיך מציע תווים של פרי הדר ואבן, עשבי תיבול ומגע מינרלי נעים בגימור. מורכב, מרענן ונבנה לאוכל.