עוף וירקות עם עשבי תיבול היא מנה עיקרית המתאימה ל-6 סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -28 גרם חלבון , 17 גרם שומן , וסך של 571 קלוריות . תמורת 1.17 דולר למנה , מתכון זה מכסה 17% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן וללא מוצרי חלב . מתכון זה אהוב על ידי חובבי אוכל וטבח אחד. מתכון זה מ-Taste of Home דורש ציר עוף נוסף, פלפל, עגבניות וציר עוף. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כ -8 שעות ו-5 דקות . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון די טוב של 51% . עוף בחרדל דבש עם קשיו וירקות , מרק עדשים עם ירקות ופסטה , ואטריות וירקות ברוטב בוטנים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מניחים את העוף בסיר בישול איטי של 3 ליטר. מפזרים מעל את העגבניות, הבצל והשום.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פפרונצ'יני, לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
ערבבו את ציר המרק, היין, עלי הדפנה, המלח, הטימין והפלפל; שפכו על העוף. כסו ובשלו על אש נמוכה במשך 7-8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
פפרונצ'יני, לקישוט
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מוסיפים ברוקולי; מבשלים 45-60 דקות נוספות או עד שנוזל העוף שקוף והברוקולי רך. מורחים את עלי הדפנה. מסמיכים את הנוזלים מהמחבת במידת הצורך.