עוף וכופתאות
עוף וכופתאות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 778 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו גזר, מלח, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-5 דקות. נסו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות), עוף שואי ג'יאו (כופתאות עוף מבושלות), ו עוף וכופתאות (מתכונים דומים).
הוראות
להסיר ולהשליך עודף שומן מעוף. ב 4 ליטר תנור הולנדי, עוף במקום, giblets (למעט להשליך כבד) וצוואר.
מוסיפים סלרי, גזר, בצל, פטרוזיליה, מלח, פלפל ומים. כיסוי; חום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים על 2 שעות או עד מיץ של עוף ברור כאשר החלק העבה ביותר נחתך עד העצם (לפחות 74°).
הסר עוף וירקות מהתנור ההולנדי. זרוק את הקרביים והצוואר. דלג 1/2 כוס שומן מרק; מילואים.
להעביר מרק לקערה גדולה; להזמין 4 כוסות (להזמין מרק שנותר לשימוש אחר).
בתנור הולנדי, חום שמורות 1/2 כוס שומן על אש נמוכה. מערבבים ב 1/2 כוס תערובת ביסקוויק. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת חלקה ותוססת; מסירים מהחום. מערבבים במרק 4 כוסות שמורות.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקה.
מוסיפים עוף וירקות; להפחית את החום לנמוך.
בקערה בינונית, מערבבים את 2 הכוסות הנותרים תערובת ביסקוויק ואת החלב עם חוט whisk או מזלג עד צורות בצק רך. זרוק בצק על ידי כפות על תערובת עוף חם (לא טיפה ישירות לתוך נוזל). קוק חשף על אש נמוכה 10 דקות. לכסות ולבשל 10 דקות יותר.