המתכון עוף ונקניק גמביה יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בסביבה 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 609 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם מרק עוף במלח נמוך, פפריקה, עלי דפנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מרק עוף ונקניק., עוף ונקניק גמביה, ו מרק עוף ונקניקיות (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב 1 כף מלח הבא 3 מרכיבים בקערה קטנה; מפזרים בכל רחבי עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
חום 1/2 כוס שמן בסיר כבד גדול על חום בינוני. עובד בקבוצות, צרוב עוף עד חום זהוב, כ 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
העברה לצלחת.
4
מוסיפים נקניק לסיר; מבשלים עד השחמה, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מעבירים לצלחת עם עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
מסננים טפטוף מן הסיר דרך מסננת בסדר רשת לתוך כוס מדידה עמיד בפני חום 2 כוס; מילואים 1 כוס טפטוף, הוספת שמן יותר במידת הצורך כדי למדוד 1 כוס. נגב סיר נקי; להחזיר טפטופים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
חום מטפטף מעל חום בינוני.
8
להקציף בקמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
להקציף כל הזמן עד roux הוא צבע של שוקולד חלב, 15-20 דקות. להפחית את החום נמוך; להוסיף בצל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 10 דקות. מערבבים בחלקים לבנים וחיוורים ירוקים של בצל ירוק ואת הבא 3 מרכיבים. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלב
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
לאט לאט לטאטא במרק.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
11
מוסיפים עלי דפנה, קורנית, ועוף שמורות ונקניקיות. מביאים לרתיחה; להפחית את החום נמוך ומבשלים בעדינות, ברפרוף שומן מפני השטח ערבוב מדי פעם, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
12
מערבבים בכוס 1 במיה, ווסטרשייר, ורוטב חם. מבשלים עד העוף הוא מאוד רך וטעמים להתיך, כ 45 דקות. מערבבים הנותרים 1 כוס במיה; מבשלים עד במיה הוא פריך במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
במיה
13
הסר מהחום. מתבלים לפי הטעם במלח. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
14
בואו להתקרר מעט; צמרמורת חשופה עד הקור. לכסות ולשמור מקורר. תתחמם בעדינות לפני שתמשיך.
אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור Cajun. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות את לה מרי קריסטי ויניארד אלברינו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.