עוף ורוניקה
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? עוף ורוניקה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 748 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. . אם יש לכם חלמונים ביצה, יין שרי, קציצות חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו סלט תפוחי האדמה של ורוניקה, קציץ הבשר הצמחוני של ורוניקה עם רוטב צ'קה, ו ורוניקה של פסטה Bianc (Pastan ו צלעות חזיר) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לדלות את העוף בקמח, מתנער כל עודף. מטגנים עוף בשמן החם עד חום משני הצדדים.
מוסיפים את השום, שאלוט, עגבניות מיובשות ופנצ ' טה למחבת ומפחיתים את החום למדיום. מבשלים ומערבבים במשך כמה דקות, עד השום הוא ריחני ופנצ ' טה מבושל. מערבבים בשרי, משחרר כל חתיכות דבוקות לתחתית המחבת. מבשלים עד מופחת בחצי. מערבבים את ציר העוף ומבשלים עד מופחת בחצי שוב.
לטאטא יחד את חלמונים ביצה שמנת כבדה; לערבב למחבת. מתבלים במלח ופלפל. להחזיר את העוף למחבת ולבשל במשך כמה דקות, עד העוף מצופה ורוטב הוא עבה. מערבבים בגבינת ברי עד חלקה.
הסר מהחום ומפזרים פטרוזיליה.
מגישים על אורז או פסטה שיער מלאך.