עוף ותפוחי אדמה עם ויניגרט חרדל
אם יש לך שום, חרדל דיז'ון, בשר מ 1 עוף צלוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו עוף ותפוחי אדמה עם ויניגרט חרדל, תפוחי אדמה אדומים קלויים עם ויניגרט חרדל, ו סלט טרוטה מעושן עם אצבעות בגריל תפוחי אדמה וחרדל-שמיר ויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה ואת 1 כף המלח בסיר בינוני לכסות עם מים קרים. מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום לרתיחה ומבשלים 20 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
מניחים את העוף בקערה גדולה ומניחים בצד. באמצעות מקצף, לשלב את החרדל, חומץ, שום, ודבש בקערה בינונית.
מוסיפים את המלח והפלפל הנותרים. בעוד לטאטא, בהדרגה להוסיף את השמן בזרם דק, יציב עד ויניגרט עבה בינוני נוצר. תחצי את תפוחי האדמה ותשלבי עם העוף.
מוסיפים את הצלפים והויניגרט, מטילים בעדינות עם תערובת העוף. מקפלים את גרגיר הנחלים ממש לפני ההגשה.