קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

עוף חם וסלט עולש

עוף חם וסלט עולש
המתכון עוף חם & סלט עולש יכול להתבצע בעוד כ-3 שעות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 978 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 81 גרם של שומן למנה. אם יש לך עוף, אורן אגוז, לארוז שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט עולש עם פרושוטו פריך ושאלות חמות-חמאה Vi, סלט עולש חם עם פטריות בר & ויניגרט Pancetta, ו עולש, מנדרינה וסלט רימונים.

הוראות

1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לשפשף את העוף בכל רחבי עם חמאה ועונה היטב, מבפנים ומבחוץ. לשבת אותו בתוך פח קלייה קטן, לשפוך את חומץ שרי מסביב, ומכסה בנייר כסף. צלי במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
בינתיים, לקבל את כל שאר החומרים מוכנים. מרתיחים את האפונה במשך 1 דקות עד רק רך.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
4
מסננים היטב, לצלול לתוך מים קרים כדי להתקרר במהירות, ואז לנקז שוב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
לאחר העוף שלך קלוי במשך 2 שעות, להסיר מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
יוצקים את המיצים לתוך כד, ולאחר מכן להגדיל טמפ תנור 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
צלי במשך 20-30 דקות נוספות (ללא רדיד) עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
שפוך את השומן מן המיצים, ואז להרתיח עד שיש לך על 100 מ " ל של מיצים עזבו. מערבבים את כף נוספת של חומץ, שמן זית וסוכר גלגלית, טעם, ולאחר מכן להטות על צלחת הגשה שלך עם הצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
9
כאשר העוף סיים את הקלייה השנייה שלו, להשאיר עד מגניב מספיק כדי להתמודד (או פופ על זוג כפפות גומי נקיות), ולאחר מכן לקרוע את הבשר בחתיכות גדולות מן הפגר, על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
10
מוסיף את שמיר, עולש, עלי סלט, צנוברים ואפונה, ואז לזרוק יחד עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
אנדיבאנדיב
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
11
מגישים מיד עם קצת לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא

יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן

סלט בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.