עוף חם וסלט עולש
המתכון עוף חם & סלט עולש יכול להתבצע בעוד כ-3 שעות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 978 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 81 גרם של שומן למנה. אם יש לך עוף, אורן אגוז, לארוז שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט עולש עם פרושוטו פריך ושאלות חמות-חמאה Vi, סלט עולש חם עם פטריות בר & ויניגרט Pancetta, ו עולש, מנדרינה וסלט רימונים.
הוראות
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
לשפשף את העוף בכל רחבי עם חמאה ועונה היטב, מבפנים ומבחוץ. לשבת אותו בתוך פח קלייה קטן, לשפוך את חומץ שרי מסביב, ומכסה בנייר כסף. צלי במשך 2 שעות.
בינתיים, לקבל את כל שאר החומרים מוכנים. מרתיחים את האפונה במשך 1 דקות עד רק רך.
מסננים היטב, לצלול לתוך מים קרים כדי להתקרר במהירות, ואז לנקז שוב ולהניח בצד.
לאחר העוף שלך קלוי במשך 2 שעות, להסיר מהתנור.
יוצקים את המיצים לתוך כד, ולאחר מכן להגדיל טמפ תנור 220c / 200c מאוורר / גז
צלי במשך 20-30 דקות נוספות (ללא רדיד) עד הזהב.
שפוך את השומן מן המיצים, ואז להרתיח עד שיש לך על 100 מ " ל של מיצים עזבו. מערבבים את כף נוספת של חומץ, שמן זית וסוכר גלגלית, טעם, ולאחר מכן להטות על צלחת הגשה שלך עם הצימוקים.
כאשר העוף סיים את הקלייה השנייה שלו, להשאיר עד מגניב מספיק כדי להתמודד (או פופ על זוג כפפות גומי נקיות), ולאחר מכן לקרוע את הבשר בחתיכות גדולות מן הפגר, על צלחת הגשה.
מוסיף את שמיר, עולש, עלי סלט, צנוברים ואפונה, ואז לזרוק יחד עם הידיים.
מגישים מיד עם קצת לחם פריך.
יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן
סלט בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.