עוף חמאה הודי קל
אם יש לך חמאה, שום, garam masala, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו עוף חמאה הודי קל, עוף הודי קל עם סלט כרוב, ו עוף עם חמאה הודית לשניים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ממיסים כמה כפות חמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים בצל ושום, ומבשלים לאט עד הבצל caramelizes לחום כהה, על 15 דקות.
בינתיים להמיס את החמאה הנותרת בסיר על חום בינוני גבוה יחד עם רוטב עגבניות, שמנת כבדה, מלח, פלפל קאיין, גאראם מסאלה. להביא לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך; כיסוי, ומבשלים במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם. ואז מערבבים בצלים מקורמלים.
בעוד הרוטב מתבשל, לזרוק חזה עוף בקוביות עם שמן צמחי עד מצופה, ואז מתבלים עם מסאלה טנדורי להתפשט על תבנית אפייה.
אופים עוף בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז, כ -12 דקות. לאחר ביצוע, מוסיפים את העוף לרוטב ומבשלים במשך 5 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. ליאו סטין סאיני ויניארד צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
כמו להיות מועבר לאחו באביב, היין המקסים הזה מציג ניחוחות מפתים של קמומיל, ורבנה לימון, טימין והדר zesty. על החיך הארוך והמרענן, חומציות טבעית מעולה ומינרליות חצץ רטובה להביא אנרגיה יפה ליין, נושאת טעמים של תפוח ירוק אגס אנג ' ו כדי לסיים בהיר, ממוקד.