קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

עוף טטרציני

עוף טטרציני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף Tetrazzini. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 837 קלוריות. לך לחנות ותביא טורקית או, שיני שום, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוף Tetrazzini, עוף Tetrazzini, ו עוף Tetrazzini (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים עצמות עוף, מרק, גזר, בצל, סלרי, שום, פלפל, עלה דפנה, וציפורן לרתיחה בסיר כבד 3-4 ליטר, ואז מבשלים, מכוסה חלקית, קצף ברפרוף, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
יוצקים מלאי דרך מסננת גדולה לתוך קערה, להשליך מוצקים, ולחזור לסיר. מדוד מלאי: אם יותר מ 2 כוסות, להרתיח עד מופחת. שמור חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 177°. חמאה זכוכית רדודה 3 ליטר או צלחת אפייה קרמיקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
חום 3 כפות חמאה במחבת כבדה גדולה על חום גבוה בינוני עד הקצף שוככת, ואז פטריות מטוגנות עם 1/4 מלח כפית ו 1/8 פלפל כפית, ערבוב, עד פטריות נוזליות לתת את הוא התאדה פטריות להתחיל להפוך זהב, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להמיס 3 כפות הנותרים חמאה 2-3 ליטר סיר כבד על אש נמוכה, ולאחר מכן להוסיף קמח לבשל רביכה, לטאטא, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
להוסיף מלאי חם בזרם מהיר, לטאטא כל הזמן, ולהביא לרתיחה. להפחית חום ומבשל, לטאטא מדי פעם, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
מוסיפים שמנת, שרי, נשאר 1/4 כפית מלח, ונותר 1/8 כפית פלפל ומבשלים על אש נמוכה, לטאטא מדי פעם, 10 דקות. מערבבים בחמאת כמהין (אם משתמשים).
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
מבשלים ספגטי בסיר גדול של >מים מלוחים רותחים עד אל דנטה, ואז לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
לזרוק יחד ספגטי, פטריות, וחצי רוטב בקערה גדולה, ולאחר מכן להעביר לתבנית אפייה. מערבבים יחד בשר עוף ורוטב שנותר באותה קערה גדולה. הפוך דיכאון ספגטי, ואז כפית עוף לתוכו ומפזרים צלחת עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
אופים עד הרוטב מבעבע העליון הוא השחמה קלות, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מגישים באופן מיידי.
12
* זמין בכמה חנויות מזון מיוחדות וd ' Artagnan (800-327-8246).
13
הערות של טבחים: פטריות יכול להיות מרוסק 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש. רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, פני השטח שלו מכוסה בנייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'