עוף טנדורי מזויף
מתכון עוף טנדורי מזויף יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 9 שעות ו-35 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 50 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 580 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם צ'ילה תאילנדית, גאראם מסאלה, עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש ב יוגורט חלב רזה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת חלב קוקוס קפה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו טייק-אאוט, זיוף: עוף וברוקולי, טייק-אאוט, Fake-Out: עוף חמוץ מתוק, ו טייק-אאוט, זיוף-אאוט: אורו עד העוף של גנרל צו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את כל המרכיבים למעט העוף במעבד מזון מצויד מצורף להב. תהליך עד כמעט חלקה לחלוטין, על 10 שניות.
יוצקים את המרינדה לתוך שקית גדולה resealable.
מניחים את העוף בשקית, לסחוט את האוויר העודף, לאטום את התיק, ולעסות את המרינדה בכל רחבי העוף עד שהוא מצופה היטב.
מניחים במקרר בתבנית אפייה ומשרים לפחות 8 שעות ועד 24 שעות, הופכים את העוף לפחות פעם אחת במידת האפשר.
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.
מוציאים את העוף מהמקרר ונותנים לו לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שהתנור מתחמם.קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום.
הסר את העוף מן המרינדה, לתת עודף לטפטף את החיצוני והחוצה של החלל; להשליך את המרינדה.
מניחים את העוף על תבנית האפייה.צלוי עד המיצים לרוץ ברור ומדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך הירך הפנימית (אבל לא נוגע העצם) רושם 74°, על 1 שעה. (אם העור מתחיל לקבל חום מדי לפני הבשר נעשה, רופף לכסות עם רדיד אלומיניום.)
להעביר את העוף ללוח חיתוך ולתת לו לנוח על 15 עד 20 דקות לפני גילוף.