עוף טריאקי קל
המתכון עוף טריאקי קל מתאים למי שמחפש סגנון אוכל יפני. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וחלב מגיש 3 . זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך בצל ירוק, חזה עוף, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה ספליט עוגה כקינוח. מתכונים דומים: עוף טריאקי קל, עוף טריאקי קל, ו טריאקי עוף קל.
הוראות
להביא את רוטב הסויה ודבש לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות עד הדבש מומס לחלוטין, על 5 דקות.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, מערבבים לשלב, להסיר מהחום, ומניחים בצד.אם משתמשים בשדי עוף, מניחים אותם על קרש חיתוך ומכסים עם יריעת ניילון. השתמש פטיש בשר או מחבת לטגן בעדינות להלום אותם עובי 1/2 אינץ'.
חותכים כל אחד לשניים, כך שיש לך 4 חתיכות בערך באותו גודל. (אם באמצעות ירכיים עוף, אין צורך להלום או לחתוך.) העונה שני הצדדים של העוף עם פלפל.
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את העוף בשכבה אחת ומבשלים מבלי להפריע עד השחמה, כ 3 דקות. הפוך ומבשל את הצד השני עד השחמה, על 3 דקות יותר.להפחית את החום בינוני, לאט לשפוך את הרוטב השמור, ומבשלים, מרפרף את העוף מדי פעם מעיל ברוטב, עד מבושל דרך, כ 3 דקות.
מעבירים את העוף מהמחבת, נותנים לרוטב העודף לטפטף, ללוח חיתוך נקי. להפחית את הרוטב במחבת על חום בינוני עד מעט מעובה, כ 3 דקות יותר. חותכים את העוף לרוחב לחתיכות 1/2 אינץ'.
מניחים על צלחת הגשה, למעלה עם הרוטב, ומפזרים את הבצל הירוק.