המתכון עוף טריאקי קל מתאים למי שמחפש סגנון אוכל יפני. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וחלב מגיש 3 . זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך בצל ירוק, חזה עוף, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה ספליט עוגה כקינוח. מתכונים דומים: עוף טריאקי קל, עוף טריאקי קל, ו טריאקי עוף קל.
הוראות
1
להביא את רוטב הסויה ודבש לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות עד הדבש מומס לחלוטין, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, מערבבים לשלב, להסיר מהחום, ומניחים בצד.אם משתמשים בשדי עוף, מניחים אותם על קרש חיתוך ומכסים עם יריעת ניילון. השתמש פטיש בשר או מחבת לטגן בעדינות להלום אותם עובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
מים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות פירורי לחם פנקו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
חותכים כל אחד לשניים, כך שיש לך 4 חתיכות בערך באותו גודל. (אם באמצעות ירכיים עוף, אין צורך להלום או לחתוך.) העונה שני הצדדים של העוף עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את העוף בשכבה אחת ומבשלים מבלי להפריע עד השחמה, כ 3 דקות. הפוך ומבשל את הצד השני עד השחמה, על 3 דקות יותר.להפחית את החום בינוני, לאט לשפוך את הרוטב השמור, ומבשלים, מרפרף את העוף מדי פעם מעיל ברוטב, עד מבושל דרך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
מעבירים את העוף מהמחבת, נותנים לרוטב העודף לטפטף, ללוח חיתוך נקי. להפחית את הרוטב במחבת על חום בינוני עד מעט מעובה, כ 3 דקות יותר. חותכים את העוף לרוחב לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים על צלחת הגשה, למעלה עם הרוטב, ומפזרים את הבצל הירוק.