קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות3
ציון בריאות22
מגזין

עוף טריאקי קל

עוף טריאקי קל
המתכון עוף טריאקי קל מתאים למי שמחפש סגנון אוכל יפני. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וחלב מגיש 3 . זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך בצל ירוק, חזה עוף, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה ספליט עוגה כקינוח. מתכונים דומים: עוף טריאקי קל, עוף טריאקי קל, ו טריאקי עוף קל.

הוראות

1
להביא את רוטב הסויה ודבש לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות עד הדבש מומס לחלוטין, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, מערבבים לשלב, להסיר מהחום, ומניחים בצד.אם משתמשים בשדי עוף, מניחים אותם על קרש חיתוך ומכסים עם יריעת ניילון. השתמש פטיש בשר או מחבת לטגן בעדינות להלום אותם עובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
חותכים כל אחד לשניים, כך שיש לך 4 חתיכות בערך באותו גודל. (אם באמצעות ירכיים עוף, אין צורך להלום או לחתוך.) העונה שני הצדדים של העוף עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את העוף בשכבה אחת ומבשלים מבלי להפריע עד השחמה, כ 3 דקות. הפוך ומבשל את הצד השני עד השחמה, על 3 דקות יותר.להפחית את החום בינוני, לאט לשפוך את הרוטב השמור, ומבשלים, מרפרף את העוף מדי פעם מעיל ברוטב, עד מבושל דרך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6
מעבירים את העוף מהמחבת, נותנים לרוטב העודף לטפטף, ללוח חיתוך נקי. להפחית את הרוטב במחבת על חום בינוני עד מעט מעובה, כ 3 דקות יותר. חותכים את העוף לרוחב לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מניחים על צלחת הגשה, למעלה עם הרוטב, ומפזרים את הבצל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה