קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות3
ציון בריאות22
מגזין

עוף טריאקי קל

עוף טריאקי קל
המתכון עוף טריאקי קל מתאים למי שמחפש סגנון אוכל יפני. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וחלב מגיש 3 . זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך בצל ירוק, חזה עוף, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה ספליט עוגה כקינוח. מתכונים דומים: עוף טריאקי קל, עוף טריאקי קל, ו טריאקי עוף קל.

הוראות

1
להביא את רוטב הסויה ודבש לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות עד הדבש מומס לחלוטין, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, מערבבים לשלב, להסיר מהחום, ומניחים בצד.אם משתמשים בשדי עוף, מניחים אותם על קרש חיתוך ומכסים עם יריעת ניילון. השתמש פטיש בשר או מחבת לטגן בעדינות להלום אותם עובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
חותכים כל אחד לשניים, כך שיש לך 4 חתיכות בערך באותו גודל. (אם באמצעות ירכיים עוף, אין צורך להלום או לחתוך.) העונה שני הצדדים של העוף עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
4
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את העוף בשכבה אחת ומבשלים מבלי להפריע עד השחמה, כ 3 דקות. הפוך ומבשל את הצד השני עד השחמה, על 3 דקות יותר.להפחית את החום בינוני, לאט לשפוך את הרוטב השמור, ומבשלים, מרפרף את העוף מדי פעם מעיל ברוטב, עד מבושל דרך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
מעבירים את העוף מהמחבת, נותנים לרוטב העודף לטפטף, ללוח חיתוך נקי. להפחית את הרוטב במחבת על חום בינוני עד מעט מעובה, כ 3 דקות יותר. חותכים את העוף לרוחב לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מניחים על צלחת הגשה, למעלה עם הרוטב, ומפזרים את הבצל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו