עוף ים תיכוני וקוסקוס
עוף ים תיכוני וקוסקוס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 479 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פטרוזיליה, שמן canolan, גבינת מוצה-צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו קוסקוס עוף ים תיכוני, קוסקוס עוף ים תיכוני, ו סלט קוסקוס עוף ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מרק לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני גבוה.
בינתיים, שמן חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לבשל 6 עד 7 דקות. בכל צד או עד השחמה משני הצדדים ועשה (170 מעלות F).
העברה לצלחת; כיסוי כדי להתחמם.
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים 5 עד 6 דקות. או עד פריך במכרז. מערבבים עגבניות וזיתים, מבשלים 1 עד 2 דקות. עד שהתחממנו.
הוסף 2 כפות. פטרוזיליה לקוסקוס; מערבבים קלות. כף על מגש; למעלה עם עוף, תערובת עגבניות, גבינה ופטרוזיליה הנותרים.