עוף יקיטורי
המתכון עוף Yakitori מוכן תוך כ 19 דקות, וזה בהחלט עצום ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון יפני. והוא יספק כ 11 מנות. מנה אחת מכילה 89 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן שומשום, מרינדה טריאקי ורוטב, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוף Yakitori, עוף Yakitori, ו עוף Yakitori.
הוראות
חותכים חלקים ירוקים לבנים וחיוורים של בצל ירוק לחתיכות 1 1/2". פרוסה דקה צמרות בצל ירוק כהה. תניח בצד.
מערבבים מרינדה, זנגביל, שום, סוכר ושמן שומשום בשקית מקפיא פלסטיק zip-top; מוסיפים עוף ו 1 1/2 " חתיכות בצל ירוק, פונה מעיל. חותם וצינה לפחות 30 דקות או עד 2 שעות.
בינתיים, להשרות 8 (6") שיפודי עץ במים כדי לכסות במשך 30 דקות.
חוט עוף במרינדה חתיכות בצל ירוק על שיפודים, השלכת המרינדה. גריל מעל חום בינוני-גבוה (350 עד 40
במשך 3 עד 4 דקות בכל צד או עד העוף נעשה.
שיפודי העברה מגש מתאבן, ומפזרים בצל ירוק פרוס דק.