עוף Yakitori יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 611 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם רוטב סויה, סאקה, אטריות אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. רק מעטים מאוד אהבו את המנה היפנית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. , שהוא מוצק. נסו עוף Yakitori, עוף Yakitori, ו עוף Yakitori (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: שיפודי עץ 6 אינץ', ספוג במים קרים לפחות 1 שעה
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
שיפודי עץ
3
לטאטא יחד את מחית צנון, מירין, סאקה, שמן, סויה ורוטב חם בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רוטב שומשום יפני
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את העוף וזורקים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 2 ועד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מחממים מראש גריל פחם או סיר פחם קרמיקה בסגנון קמאדו לצלייה ישירה על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
6
באמצעות 2 שיפודים עבור כל ירך עוף, חוט את הקצוות של הבשר על שיפודים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פלוס 2 כפיות שמנת חמוצה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
מפזרים מלח ופלפל. גריל עד חרוך ומבושל דרך, כ 6 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
8
העברה ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
9
לטאטא יחד את השמן, חומץ אורז, סויה, מיץ ליים וסוכר בקערה גדולה ומתבלים עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורז
1 תות, קלוף
8 (U-12) שרימפס
ליקוריץ צהוב וירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
יוצקים קצת מעל המיזונה, לזרוק מעיל ותל בקערה גדולה רדודה המגישה. לזרוק את האטריות עם ההלבשה והתל הנותרים במרכז המזונה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
מיזונה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
חותכים את ירכיים עוף לשניים באמצע בין שיפודים לעשות קבב. מסדרים את שיפודים דיברו-כמו סביב המיזונה, עוף לכיוון המרכז, טפטוף עם רוטב חם נוסף ומגישים.