עוף ירך Fricassee עם פטריות ורוזמרין
עוף ירך Fricassee עם פטריות ורוזמרין עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 450 קלוריות. מתכון זה של Allrecipes יש 137 אוהדים. אם יש לך שום, זיתים ניסואז, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. וזה די טוב. נסו ירך עוף עם רוזמרין ושום, עוף מטוגן עם שמנת ופטריות מורל, ו עוף ופריקסה ארטישוק עם פטריות מורל (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים פטריות, ומבשלים עד רך.
מחק מחבת, וחמם 2 כפות שמן זית על אש בינונית-גבוהה.
מניחים שום, רוזמרין, וירכיים עוף בשמן חם. מתבלים במלח ופלפל. לבשל, להפוך עוף, עד עוף ושום משחימים היטב.
להחזיר פטריות למחבת, ומפזרים פתיתי פלפל אדום על עוף.
יוצקים יין לבן, מגרדים את תחתית המחבת עם כף עץ. לבשל על 3 דקות.
להפחית את החום נמוך; כיסוי, ומבשלים בעדינות במשך 1 שעה.
מפזרים עגבניות וזיתים על עוף, מכסים חזרה ומבשלים כ-5 דקות נוספות.