קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

עוף כורכום עם סומאק וסיד מ ' המטבח הפרסי החדש

עוף כורכום עם סומאק וסיד מ ' המטבח הפרסי החדש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף כורכום עם סומאק וסיד מ 'המטבח הפרסי החדש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 395 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, ו דל פחמימות, דיאט. אם יש לכם ירכיים עוף, כורכום הקרקע, לימוניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף פרסי עם כורכום וסיד, עוף עם בצל וסומק (Djaj Bi-basal Wa Sumac), ו ארטישוקים ממולאים קלויים בשמן מנטה מהמטבח הפרסי החדש (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לערבב את כורכום עם 1 כף מלח 2 כפיות פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את העוף על תבנית אפייה מעוטרת ומפזרים את תערובת התבלינים, פונים למעיל את שני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את השמן. חום את העוף היטב משני הצדדים, כ -7 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
יוצקים במים, ואז מוסיפים את השום, מערבבים אותו לתוך המים. מביאים את המים לרתיחה, ואז להנמיך את החום נמוך לכסות. לטגן את העוף במשך 25 דקות, עד מבפנים הוא אטום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
5
מעבירים את העוף למגש הגשה, מגבירים את החום לגבוה, ומפחיתים את נוזל הבישול לכמה דקות, מערבבים מדי פעם עד שהוא מעובה מעט. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ושופכים את הרוטב על העוף.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
אבק את העוף עם סומאק ופלפל, מקשטים עם חצאי סיד, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סומאקסומאק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
7
אפשרות צמחונית: השתמש כולו פטריות פורטובלו במקום העוף, או להשתמש 1 פאונד טופו המשרד, מנוקז היטב לחתוך לוחות 1 אינץ עבה. אתה צריך קצת שמן נוסף לצורב ממה שנקרא במתכון.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
טופו מוצקטופו מוצק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי