עוף-כרישה סטרטה
עוף-כרישה סטרטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 530 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם שמיר עשב, פלפל, גבינת מוצרלהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-18 דקות. נסו עוף לפנים-כרישה סטרטה, שכבות עוף, כרישה ופטריות, ו כרישה ומורל סטרטה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר 1 ליטר על אש בינונית. לבשל כרישה בחמאה כ 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מרכך; להסיר מן החום.
חותכים מספיק לחם לקוביות 1 אינץ ' למדוד 5 כוסות.
מערבבים קוביות לחם, כרישה, עוף ועשב שמיר.
מורחים תערובת לחם בתבנית אפייה מרובעת ungreased, 8x8x2 אינץ'.
מערבבים מרכיבים שנותרו; לשפוך על גבינה. מכסים בחוזקה ומקררים לפחות 4 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
מחממים תנור ל 163°. Uncover ואופים 50 עד 55 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.