עוף לימון סיציליאני ברוטב צימוקים-עגבניות
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם זיתים, שום, עגבניות משומרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 92%. נסו בשר (פחות) רוטב עגבניות-סגנון סיציליאני, סלמון בגריל ברוטב עגבניות סיציליאני, ו דג חרב סיציליאני ממולא ברוטב עגבניות שרי (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את הצימוקים במים חמים עד שהם שמנמנים, כ -10 דקות.
מחממים 3 כפות שמן זית בסיר מעל חום בינוני-גבוה. מערבבים את הבצל, שום, צנוברים וזיתים. מתבלים עם עלי דפנה, אורגנו וקיין. מבשלים עד הבצלים התרככו והחלו להפוך זהב, על 5 דקות. מערבבים את העגבניות ומתבלים במלח ופלפל; מבשלים עוד 5 דקות.
מוסיף את הצימוקים, חומץ בלסמי, וסוכר; לבשל, ערבוב מדי פעם עד מעובה, על 5 דקות יותר.
הסר את עלי המפרץ, ומערבבים בזיליקום julienned. כסה וחמם.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
בעוד הפסטה מתבשלת, מחממים את שארית 1 כף שמן הזית במחבת מעל חום בינוני. בעוד המחבת הוא חימום, לזרוק את העוף עם מיץ לימון מעיל (גרידת לימון ישמש מאוחר יותר). מבשלים את העוף משני הצדדים עד חום זהוב ומיצים לרוץ ברור, על 15 דקות.
העברה לצלחת חמה, ולאפשר לנוח במשך כחמש דקות.
כדי לשרת, לחתוך כל חזה עוף נגד התבואה לפרוסות דקות. מחלקים את הפסטה לארבע קערות רחבות ורדודות. מאווררים את פרוסות העוף מעל הפסטה, ומכניסים עליהן את רוטב העגבניות.
מפזרים עם גרידת לימון, גבינת פרמזן, ו sprig של בזיליקום לקישוט.