עוף מוקפץ מזוגג ומטגנים
אם יש לך חצאי חזה עוף, ביצים, חומץ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. . נסו עוף וברוקולי מוקפץ, עוף מהיר וברוקולי מוקפץ, ו מהיר 15 דקות עוף מוקפץ וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא יחד את חלב מרוכז, מיונז, סוכר, חומץ, ודבש עד משולב לתוך רוטב; להפריש.
מערבבים את העוף לקוביות וביצים מוכות בקערה ומניחים בצד.
מורחים את הקמח בצלחת רדודה. לדלות את חתיכות העוף בקמח עד מצופה באופן שווה.
מחממים את שמן הקנולה במחבת מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את העוף בשמן המחומם במשך כ 2 דקות, הופך מדי פעם לחום באופן שווה. מערבבים ברוטב עד העוף מצופה לחלוטין. מבשלים ומערבבים עד שהעוף הוא חום זהוב מבחוץ ולא ורוד יותר בפנים, 12 עד 15 דקות.