עוף מוקפץ עם פלפלים וכרוב שלג
עוף מוקפץ עם פלפלים וכרוב שלג עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם רוטב סויה, שמן שומשום אסייתי, ביצה לבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכונים דומים: עוף מוקפץ עם פלפלים וכרוב שלג, עוף מוקפץ עם פלפלים וכרוב שלג, ו בקר מוקפץ עם ברוקולי ופלפלים.
הוראות
חותכים חזה עוף ללא עצמות לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ' , ואז מחסנים פרוסות וחותכים לרצועות בגודל גפרור.
לטאטא ביצה לבן בקערה קטנה עד קצף; להעביר 1 כף לקערה בינונית (מילואים הנותרים ביצה לבן לשימוש אחר).
מוסיפים עוף לקערה עם ביצה לבנה.
מוסיפים רוטב סויה, 2 כפיות יין אורז, קורנפלור ופלפל לבן; זורקים למעיל.
מערבבים 2 כפיות שמן שומשום.
מערבבים כרוב שלג משומר וסוכר בקערה קטנה.
חום 14 אינץ 'בקוטר שטוח תחתית ווק או מחבת בקוטר 12 אינץ' כבדה מעל חום גבוה עד טיפת מים שנוספו לווק מתאדה במגע.
להוסיף 1 כף שמן בוטנים מערבולת מעיל ווק.
הוסף חזה עוף פרוס, מתפשט באופן שווה. מבשלים בלי לערבב 30 שניות, ואז מערבבים ומטגנים עד עוף פרוס הוא כבר לא ורוד, על 2 דקות.
מעבירים פרוסות עוף לצלחת.
מוסיפים 1 כף הנותרים שמן בוטנים לווק, ולאחר מכן מוסיפים פלפלים אדומים וירוקים ומערבבים ומטגנים עד שמתחילים לרכך, כ 2 דקות. מערבבים בתערובת כרוב שלג ומלח. להחזיר עוף לווק; להוסיף הנותרים 1 כף יין אורז ומערבבים ומטגנים עד עוף הוא רק מבושל דרך, על 1 דקה.
הסר מחבת מהחום. מערבבים הנותרים 1 כפית שמן שומשום אסייתי לתוך מוקפץ ומגישים.