עוף מוקפץ עם תפוחים
עוף מוקפץ עם תפוחים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצל, מיץ תפוחים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: טאקו עוף רך עם בצל מטוגן ותפוחים, פילה מוקפץ של להחליק עם תפוחים מקורמלים וכבד עוף, ו תפוחים מוקפצים.
הוראות
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 גיליונות של נייר שעווה פאונד עם פטיש בשר עד על 3/4 אינץ ' עבה.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה ומטגנים את העוף עד לזהב, כ -3 דקות לכל צד.
מוסיפים את פרוסות התפוח, מיץ תפוחים, בצל, שום, טימין ומלח. מכסים ומבשלים 6 עד 8 דקות או עד שהעוף הוא מזלג מכרז.
הסר את העוף, פרוסות תפוח, ובצל לצלחת הגשה ולשמור חם. מביאים את הרוטב לרתיחה במשך כ 5 דקות או עד מופחת מעט.
יוצקים את הרוטב על העוף ומגישים.