עוף מושחר וטאקו אבוקדו בגריל
עוף מושחר וטאקו אבוקדו בגריל נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 453 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל טחון, חצאי חזה עוף, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. נסו טאקו דג חרב מושחר w / סלסה אבוקדו מנגו, טאקו דגים מושחרים ברוטב אבוקדו כוסברה, ו טאקו סלמון מושחר עם סלסה מנגו אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוף בין 2 יריעות של פלסטיק לעטוף; פאונד עד עובי 1/2 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
מערבבים את הפפריקה ואת 7 המרכיבים הבאים (באמצעות פלפל) בקערה קטנה.
מפזרים תערובת פפריקה באופן שווה על פני עוף; לתת לעמוד 10 דקות.
מערבבים מיץ ואבוקדו בקערה בינונית, משליך למעיל.
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול. גריל אבוקדו 2 דקות בכל צד או עד מסומן היטב; להסיר מחבת.
מניחים עוף במחבת. מבשלים 4 דקות בכל צד או עד הסוף.
בואו עוף לעמוד 5 דקות; לחתוך עוף לרוחב לפרוסות (1/4 אינץ ' -עבה).
טורטיות חמות על פי הוראות החבילה. מחלקים את העוף באופן שווה בין טורטיות; מעל כל אחד עם 2 פרוסות אבוקדו, 1/4 כוס חסה, 2 כפות סלסה, 1/2 כפיות שמנת חמוצה, ו 1 1/2 כפיות בצל.