עוף מזוגג עם פירות יבשים וגזר לבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף מזוגג עם פירות יבשים גזר לבן. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 477 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חומץ תפוחים תפוחים, שימורי משמש, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשזיפים המיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים אפויים עם שזיפים, קינמון וג'ינג'ר כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 48 דקות. נסו מזוגגים פירות יבשים וחטיפי אגוזים, עוף עם רוטב פסיפלורה על פירות יבשים ואגוזים אורזו, ו גזר לבן מזוגג (מתכונים דומים).
הוראות
מיקום מתלה במרכז התנור וחימום מראש עד 42
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה וחסינה מעל חום גבוה.
מוסיף את שאלוט וגזר לבן ומבשלים עד הזהב, רועד את המחבת, 2 דקות.
מקציפים את שימורי משמש, חרדל, זנגביל וכמון בקערה. מתבלים את העוף עם מלח ופלפל; זורקים עם זיגוג משמש.
מפזרים את הפירות היבשים במחבת.
מניחים את העוף, עור בצד למעלה, על גבי.
מוסיפים 1/4 כוס מים ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים עד מחומם דרך, 6 דקות. לחשוף ולהעביר את המחבת לתנור. מבשלים עד שהעוף והירקות רכים וזהובים, 20 עד 25 דקות.
לדחוף את העוף לצד המחבת, ולאחר מכן מערבבים את החומץ לתוך מיצי פאן (להוסיף עד 2 כפות מים אם הרוטב הוא עבה מדי).