עוף מטוגן ביין ורוזמרין
עוף מטוגן ביין ורוזמרין יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 591 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם ירכיים עוף, שמן זית, תפוחי אדמה צ'ייב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו סטייק צלוי ביין ורוזמרין, יין אדום ועוף מטוגן עם עגבניות, ו עוף מטוגן ביין ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך 1 (1/2 אינץ ' עמוק) לחתוך בכל חתיכת עוף; מפזרים באופן שווה עם 1/4 מלח כפית ופלפל 1/4 כפית.
מחממים תנור הולנדי גדול על חום גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מניחים קמח בצלחת רדודה. לדלות עוף בקמח.
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים 5 דקות בכל צד.
מוסיפים שאלוט, שום ורוזמרין למחבת; מבשלים 2 דקות או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים יין למחבת; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
להוסיף 1/4 הנותרים מלח כפית, נשאר 1/4 כפית פלפל, עוף, סוכר, עגבניות, עלה דפנה. מביאים לרתיחה; להחזיר עוף למחבת. להפחית את החום בינוני; לבשל, מכוסה חלקית, 15 דקות או עד העוף נעשה, מפנה פעם אחת.