אם יש לכם מלח ופלפל, חמאה, קרם מרוכז של מרק פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוף במיקרוגל קייב, עוף פרמזן במיקרוגל, ו בקלה במיקרוגל (מתכונים דומים).
הוראות
1
במנה בטוחה במיקרוגל לבשל את התפוח והבצל באבקת קארי וחמאה או מרגרינה על כוח גבוה במשך 3 דקות. מערבבים את המרק, שמנת ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אבקת קארי
חמאה
תפוח
קרם
בצל
מרק
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
2
מניחים את העוף ואת הפטריות במיקרוגל 8x12 אינץ בטוח צלחת אפייה לכסות עם רוטב קארי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קארי
פטריות
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מיקרוגל
3
מפזרים את החלק העליון עם פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה
4
מכסים בנייר שעווה ומיקרוגל בעוצמה מלאה במשך 30 דקות. לבדוק אם העוף מוכן ועדין. אם לא מיקרוגל במלוא העוצמה לעוד 15 עד 20 דקות. בודק כל 5 דקות בערך.