עוף מטוגן בסגנון דרומי עם פירה שום
עוף מטוגן בסגנון דרומי עם פירה שום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 662 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -42 דקות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. . זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון דרומי. אם יש לך סוכר, שום, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו שום פרמזן בסגנון פירה אפוי, בישול איטי בסגנון כפרי שום פירה תפוחי אדמה, ו עוף מטוגן בסגנון דרומי (מתכונים דומים).
הוראות
עבור מי מלח, לשלב את העוף, חלב חמאה, רוטב פלפל חריף, 3 כפות מלח, וסוכר בשקית פלסטיק resealable גדול להגדיר בקערה; שקית חותם. מקררים למשך 2 עד 4 שעות.
יוצקים 1 1/2 אינץ ' שמן צמחי למחבת עמוקה, כבדה או טיגון עמוק שומן.
[ניקוי עצה: לנגב את כל מיץ עוף או ביצה שאולי נשפך על השיש עם מגבונים חיטוי ® Clorox**. יש לשטוף את הידיים פעם אחת מלאה.]
בעוד שמן מחמם, לשלב קמח, פלפל קאיין, אבקת שום, אורגנו, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בקערה גדולה.
הסר עוף מן החמאה ואת המעיל באופן שווה עם תערובת קמח.
עוף מטוגן, חצי בכל פעם, בשמן חם במשך 12 עד 15 דקות או עד בשר הוא כבר לא ורוד breading הוא חום זהוב.
ניקוז על מגבות נייר. אם תרצה, לשמור על עוף מטוגן חם בתנור f שחומם מראש 300 מעלות תוך טיגון חתיכות עוף שנותרו.
עבור פירה שום: לקלף תפוחי אדמה אם תרצה.
מניחים תפוחי אדמה ושום לסיר גדול ומכסים במים; מערבבים 1 כפית מלח. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מקום סחוט תפוחי אדמה ושום, חלב, חמאה, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל בקערה גדולה.
מערבבים היטב עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד חלקה.
[ניקוי עצה: לנגב את כל שאריות בשר או ביצים נשפך על השיש עם מגבונים חיטוי ® Clorox**. יש לשטוף את הידיים פעם אחת מלאה.]